Diverse fritidaktiviteter

på campingpladsen og i lokalområdet

Hos os er der mange muligheder, for at få tiden til at gå

Du kan spille bordtennis, billard, dart og bordfodbold i vores bordtennishal. Udenfor i den friske luft kan du spille fodbold, volleyball eller badminton.

Legeplads, lejeredskaber og traktorture

På legepladsen er der mange redskaber til både store og små børn, såsom en klatrevæg, tunnelrutschebane, et skib og legehus med rigtige gryder og pander, som spiller op til kreativ leg.

Med legetøj som traktorer, cykler og løbehjul kan børnene have det rigtig sjovt. Vi har også en babygynge til de helt små.

Legepladsen er inddelt således, at de stores vilde leg ikke kan genere de små børn.

Der er også mulighed for at køre en tur med traktoren, hvis man er klar, når den kommer forbi.

 

Svømning, lystfiskeri og snobrød ved lejerbålet

I havet er der fine muligheder for at svømme. Desuden er der fine forhold til at dykke samt fiske og surfe.

Vi har en badebro og en tømmerflåde, som du kan boltre dig på.

I højsæsonen er der lejrbål hver onsdag, hvis vejret tillader det. Du får udleveret gratis snobrød og skal blot selv sørge for en pind.

På land kan du cykle, køre på inliners eller vandre på de små hyggelige veje på Kegnæs. Ved vores ”Bikestation” kan du reparere din cykel. Cyklen kan placeres i en rar arbejdshøjde, mens du bruger det tilgængelige værktøj eller luftpumpen. 

Der arrangeres også andre aktiviteter i løbet af sommeren. Spørg os når I er på pladsen, så fortæller vi gerne, hvad der er planlagt.

Fælles spil, spisning og blive betaget af solnedgangen

Om aftenen kan man samles i opholdsstuen. Der kan I sidde og hygge jer, spille eller nyde en gang aftensmad. Dette kan ske indendørs eller udenfor på terrassen, hvor man kan nyde solnedgangen.

Om aftenen er det populært at hygge sig i opholdstuen, hvor du også må være efter kl. 23, bare du ikke generer de andre campister. Der er ingen TV, det er for bedre at kunne være sammen, høre musik, spille musik eller spille spil.